söndag 8 juni 2014

Feminister göre sig ej besvär

Mina barn är vuxna nu och kan ta hand om sig själva, så gott som vår regering tillåter i ungdomsmassarbetslöshetens tid; man måste knäcka ägg för att det ska bli en nyliberal omelett för vissa att sluka. 

De gamla klass- och könsrollerna är tillbaka, något modifierade kanske beroende på vem som idag har arbete eller inte, och männen tillåts ta större del av barnens liv, utan velourbyxor på.

Gammelfeminismen är utdöd till förmån för alla avvikande sexualiteters krav på exhibonism och sexuellt utnyttjande av andra, något som homopartiet FI har försökt att få upp på riksdagens agenda sedan starten. De har ganska stort stöd i moderaternas liberala syn på saken; din kropp är din och du kan sälja den om du vill. Man får förmoda att iden om arbetslinjen ligger och skvalpar i bakvattnet. Knäcka ägg var det ja.....

Grottmanssynen på sexualitet som feministerna försökte med viss framgång att råda bot på florerar också på våra skolor och skolledare försvarar den. Mina barn gick på en av stadens finaste skolor och i högstadiet verkar pojkars hormoner kräva stort utrymme och även i äldre skolledares tillvaro. 

Mina pojkar kom hem och berättade om de namn som vi mödrar fått av deras klasskamrater, porrnamn, något man kunde ta fram på nätet. Dessutom hade vi mödrar sex på nätterna med våra söner, något de blev mobbade för om de var trötta i skolan på dagtid. Min ena son blev rasande över skitpratet och skrek i korridoren. Jag ringde skolan dagen efter och höll honom hemma, inte ett ord till ursäkt från skolans sida. Jag sa att jag var glad att någon reagerade och tog mig i försvar, personen på skolan sa inte ett ord. De visade verkligen vad de gick för. 

Intill skolan fanns en förskola och i omklädningsrummet stod killarna på bänkarna och stirrade på de små och endera drömde eller skulle väcka någon reaktion genom att säga att sådana där lockade man med godis. Det ansåg rektor på skolan vara omklädningsrumssnack och t o m vände sig till en kvinnlig kurator i ett samtal på skolan och frågade om inte kvinnor snackade sex efter träningen. Det vänder sig i magen fortfarande på mig. Porrnamnen försvarade han med att också äldre män tittar på porr. 

En gång kom barnen hem och berättade om sexualundervisningen de hade på skolan. Där föreläsaren hade frågat dem om man fick stjäla andras flickor, liksom om man fick stjäla en porsche som någon tyckte var det bästa i världen. Mina barn hade reagerat på att kvinnor jämfördes med bilar, en god iakttagelse som förmodligen skulle anses som hysterisk feminism om jag ens tog upp den med skolan.

Man undrar hur Skolinspektionen kan tillåta eländet. Men även Utbildningsradion visar pornografi i sina språkkurser för högstadiet och gymnasiet, så feminister göre sig ej besvär. Man ska lära sig den rätta manliga kulturen i skolan och språkundervisningen ska matcha det.

Barnen kom till mig med ett korsord de hade i slutet av sin svenskabok för förstaklassare, där fanns en ruta som oroade dem, kort svordom stod det att man skulle ange för att korsordet skulle gå ut. Lösningen var f a n. Smarta skolor som när de lär barnen att inte svära samtidigt låter dem lösa korsord med svordomar i.

Svensk skola är helsjuk, pedagogerna likaså och feminister göre sig inte besvär, vi är dinosaurier i en modern värld!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håll en trevlig ton annars raderas din kommentar!